Jul på Herregården

Vårt tradisjonelle «Jul på Herregården» på vakre Elingaard Herregård skjer i år søndag 6. desember fra kl. 12.00 – 16.00. Det blir sang og musikk, historiefortelling, turer med hest og kjerre, og ekte gammeldags julestemning som bare Elingaard kan det! Mat og drikke vil du finne, og du vil også få mulighet til å gjøre litt julehandel, både … Fortsett å lese «Jul på Herregården»

Nissenatt på Isegran

Hver søndag frem til jul kan du oppleve «Nissenatt» på Isegran! I helt spesielle og historiske omgivelser som gir en unik stemning! Søndagene 6., 13., og 20. desember kl. 16.00 og kl. 18.00 er det forestillinger. Se www.nissenatt.no for mer info og billettbestilling.

Cecilia Vennersten på Elingaard Herregård

Sesongens siste «Gjestespill på Elingaard» går av stabelen søndag 8. november – og da får herregården besøk av Cecilia Vennersten! Helt siden sitt gjennombrudd i «Stjerner i sikte» i 1994 på svensk TV har Cecilia blitt en av de største sangstjernene i Sverige. Gjennom sin låt «Det vackraste» (1995), som solgte til platina både i … Fortsett å lese «Cecilia Vennersten på Elingaard Herregård»

Foredrag: Norske sjøfolk i krig og terror

Søndag den 22. november kl. 13.00 på Tøihuset i Gamlebyen kan du møte Arild Syvertsen og høre ham fortelle om sin nyutgitte bok «Norske sjøfolk i krig og terror». Gulfkrigen mellom Irak og Iran foregikk mellom 1980 og 1988. Gulfen – Persiabukta eller Den arabiske Gulfen – ble en sentral krigsskueplass. Det var av avgjørende betydning for … Fortsett å lese «Foredrag: Norske sjøfolk i krig og terror»