Se bilder fra vidunderlige Barnas dag

almelill

Litt trangt om saligheten på vogna til gode, gamle Almelill. Foto: Christine Haugsten Ellefsen

Søndag 16. august rundet Borgarsyssel Museum av sin sommersesong med en vidunderlig Barnas dag.

Museumsarrangementer er unektelig svært væravhengige, på godt og vondt, men på denne søndagen ble alt godt. Litt gråvær på morgenkvisten fikk nok mange barn og foreldre til å legge turen til Barnas dag på Borgarsyssel. Folk og dyr slappet av og koste seg, og det ryktes faktisk om publikumsrekord for akkurat dette arrangementet, med 593 store og små gjester.

Vi takker alle de fine menneskene som kom og var med på å lage en flott Barnas dag. Dette var også siste dag i sommersesongen og vi takker for en herlig sesong med godt besøk.

Christine Haugsten Ellefsen

Museumspedagog på Borgarsyssel Museum.