Årets første sommersøndag på Borgarsyssel

DSC_0061

Museumsvert Einar ønsker velkommen til museumssommer. Foto: Christine Haugsten Ellefsen

Søndag 21. juni åpnet Borgarsyssel Museum for sommeren.

Det var perfekt museumsvær, hverken for varmt eller for kaldt, og god stemning i friluftsmuseet. Mange benyttet anledningen til å få med seg bunadsutstillingen «Våre vakre bunader», som hadde siste visningsdag i dag, før den vandrer videre til Ørje, men de ivrigste museumsgjestene var nok barna i Barnas gård. Vi deler et lite knippe bilder.

Kom og besøk oss i sommer! Vi har åpent fra 12.00 – 17.00, hver dag frem til 17. august. 60 kr for voksne og 20 kr for barn, men hvis du vurderer å komme flere turer i sommer, eller har tenkt å besøke en av de andre museene i Østfoldmuseene, anbefaler vi museumskortet. Det koster 100 kr og og gir inngang i alle Østfoldmuseenes avdelinger så mange ganger du vil.

Christine Haugsten Ellefsen

Museumspedagog på Borgarsyssel Museum.