Utstillingsåpning og lansering av ny nettside

Fredag 10. februar 2012 åpnet utstillingen Vi ringer paa – og træder ind ved Moss by- og industrimuseum. Åpningen av jubileumsutstillingen markerte at det på dagen var 100 år siden Moss Socialdemokrat/ Moss Dagblad ble utgitt første gang. Museet var meget godt besøkt, og de frammøtte fikk blant annet møte åtte av avisens tidligere redaktører.

Avdelingsleder Morten Skadsem ved Moss by- og industrimuseum ønsket publikum velkommen før generalsekretær og sekretariatsleder i Norsk Presseforbund Per Edgar Kokkvold foretok den offisielle åpningen av utstillingen.

Mossdagblad.no vekkes til liv igjen

mossdagblad.no vekkes til liv igjen.

Siste utgivelse av Moss Dagblad var 31. mars 2009, men i anledning utstillingsåpningen lanseres nå et nettsted dedikert det rikholdige Moss Dagblad-arkivet. På avisens tidligere domene, mossdagblad.no, kan du boltre deg i godbiter – alt fra personportretter til avissider, bilder og videoklipp. Siden administreres av arbeidsgruppa Moss Dagblad – Arbeideravisminner som også har vært en samarbeidspartner i oppbyggingen av utstillingen. Det er mulig å komme i kontakt med arbeidsgruppa gjennom kommetarfeltene på nettstedet. Her kan du lese mer og se bilder fra utstillingsåpningen. Se dessuten bildegalleriet fra åpningen i Moss Avis.

Gikk du glipp av utstillingen i helgen er det likevel ingen grunn til å fortvile. Vi ringer paa – og træder ind kan besøkes i nær et års tid framover.

Espen Nordenhaug

Ansatt som nettutvikler i Østfoldmuseene