Elingaard Herregård – åpen hver søndag i sommer – dramatisert omvisning kl. 14.00

Elingaard Herregård  Foto: Ann-Jorid Pedersen

Elingaard Herregård Foto: Ann-Jorid Pedersen

Elingaard Herregård er åpen hver søndag i sommer med et variert tilbud. Her kan du møte Fru Birgithe i de populære dramatiserte omvisningene, du kan besøke utstillingen «Onsøy – bygda og historien» og den nye hagehistoriske utstillingen. Hageanlegget er åpent hver dag i hele sommer.

I hagen kan barna leke med hagelekene eller oppleve natur-og kulturstien. I år har åtte hagefeer slått seg ned i hageanlegget. Ved å benytte din egen mobiltelefon får du hint og tips om hvor feene har gjemt seg. Finner du dem alle, får du et flott eventyr i premie.

Kaféen holder åpent der du får smake vår gode Elingaardskake!

Hver søndag på Elingaard Herregård: kl. 12.00 – 16.00:
– Herregården, fra 1749, er åpen for besøkende.
Etter alle havekunstens regler. Ny hagehistorisk utstilling i Østfløya.
Fru Birgithe – Bli med på en dramatisert opplevelse av livet på Herregården anno 1761.
– Kafé i Borggården – smak på vår gode Elingaardskake!
– Vi setter ut hageleker
– Høvelbygningen er åpen med utstillingen Onsøy – bygda og historien.

Hver dag på Elingaard Herregård:
– Hageanlegget er åpent for publikum
– Finn hagefeene som har gjemt seg i hagen. Scann QR-koden og få tips til hvor de bittesmå vesnene har gjemt seg. Klarer dere å finne mange, får dere en premie på telefonen.
– Elingaard Huskepark. I trærne henger det koselige husker til fri benyttelse.
– Opplev vår natur- og kultursti. Se turkart på oppslagstavlen. I postkassen på oppslagstavlaer det rebus og blyant som dere tar med dere på rundturen.