Julemarked på Fredriksten festning

Stemningsrapport julemarkedet på Fredriksten festning i 2014.

21. og 22. november kl. 12.00 – 18.00 arrangeres det tradisjonsrike julemarkedet på Fredriksten festning. Det blir mange salgsboder med masse spennende varer både inne og utendørs. Det blir også sang, musikk og dans med lokale musikanter – og alle kan være med å gå rundt juletreet!

På festningsmuseene er det åpent. Lördag 21.11 vil det bli en omvisningen i den krigshistoriske utstillingen i Østre kurtine ved Magne Rannestad.

Byjubileumsutstillingen Halden 350 år «Vi, de priviligerte?«er åpen søndag. Siden sommeren har publikum kunnet stemme på sin favorittgjenstand i denne utstillingen.  Kl 12.30 søndag 22.11 vil direktør ved Halden historiske Samlinger, Gaute Jacobsen kåsere – og litt senere (kl 15) vil han kunngjøre hva som ble «årets gjenstand» (den med flest stemmer).

Bla i utstillingskatalogen for å se gjenstandene og avgi din stemme her –>

Velkommen til en spennende og stemningsfull opplevelse på Fredriksten festning i Halden 21. og 22.november!

Flott julestemning på Fredriksten festning under julemarkedet.

Espen Nordenhaug

Ansatt som nettutvikler i Østfoldmuseene