Vårutstilling på Galleri Ørje Brug

Maleri malt med akryl på lerret av Ingrid B. Reimers. Foto: Ingrid B. Reimers

Ingrid Berge Reimers presenterer landskapsbilder på Galleri Ørje Brug i perioden 19. mai – 28. mai 2012. Utstillingen har fått tittelen «Spor».

Åpning lørdag 19. mai kl 14.

Åpningstider: 20.,23.,26.,27. og 28. mai

Alle dager  kl. 12 – 16

I Norge er natur og kultur flettet sammen på en unik måte. Naturen omkranser tilværelsen og er kilde til fortellinger både i litteratur, musikk og i billedkunst.

Maleriene på Galleri Ørje Brug gjenspeiler dette. I enkelte verk finnes spor fra klassiske norske landskapsmalerier, mens andre er mer moderne og utradisjonelle. Slik innlemmes både fortid og nåtid i denne utstillingen.

Lysets skiftninger, kontrastene mellom lys og mørke, mellom åpent og lukket landskap og naturen sett gjennom ett vindu, er noe av det Reimers viser oss gjennom denne serien. Men også stillhet, forventninger og det meditative kan man finne igjen i hennes malerier.

Ingrid Berge Reimers har stilt ut på Østlandsutstillingen og har hatt flere separatutstillinger gjennom en årrekke. Hun har nylig avsluttet utstillingen ”Poesis” på Norsk Landbruksmuseum i Ås.

Bildene er malt  med akryl på lerret og varierer i størrelser mellom 40x30cm, 80x80cm og 100x100cm.