Kunstutstilling med verker av Anne Langsholt Apaydinli åpner søndag 24. juni 2012

Sommerfugl - (c) Anne Langsholt Apaydinli

På Storedal kultursenter gledes vi over at sommeren nærmer seg. Blomster og vekster rister av seg vinterkåpa, det grønnes overalt og vi kan snart åpne kulturhuset for kunstutstillinger igjen. En av årets to utstillere er Anne Langsholt Apaydinli, som åpner sin utstilling søndag 24. juni kl 12.00.

Anne Langsholt Apaydinli er født i Norge, men har bodd mesteparten av sitt voksne liv i USA. Hun har nå flyttet til Onsøy, og lager bilder preget av kjærlighet til norske bunader, søljer og mønstre fra gamle veggtepper, satt inn i landskapet som kjennetegner vår del av landet. Bildene har ofte fabulerende uttrykk, med englelignende figurer kledt i fargerike mønstre. Skogen og dyrene er også viktige elementer i Apaydinlis kunst.

Engel med blomstrete kjole - (c) Anne Langsholt Apaydinli