Ledig stilling: Vert/Omviser – Halden historiske Samlinger

Østfoldmuseene – avd Halden historiske Samlinger søker omviser/vert med hovedoppgave Rød Herregård.
Rød Herregård er en egen stiftelse som forvaltes av Halden historiske Samlinger. Stillingen innebærer ansvar for omvisninger, mottak og oppfølging av bestillinger, planlegging og markedsføring av sesongen. Stillingen kan også tillegges andre formidlingsoppgaver.

Stillingen er sesongbetont med hovedsesong mai-september. Gruppeomvisninger kan skje i perioden april-november. Arbeidsmengden vil variere fra uke til uke. Helg- og kveldsarbeid må påregnes. Gjennomsnittlig stillingsstørrelse på årsbasis anslås til ca. 30 % stilling.

Vi søker en omgjengelig og historisk interessert person med gode pedagogiske evner, og som har mulighet til å være fleksibel mht. arbeidstid. Gode engelskkunnskaper er påkrevd, – flere språk vil være en fordel. Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til Halden historiske samlinger ved konst. daglig leder Svein Norheim, tlf. 478 16 466.

Skriftlig søknad sendes pr. e-post til Østfoldmuseene v/personalsjef Steinar Helgesen, stehel@arkiv.ostfoldmuseene.no –  innen 8. februar.

Rød Herregård

Rød Herregård (Halden historiske Samlinger – Østfoldmuseene)

Hilde Marthinsen

Markedssjef i Østfoldmuseene