Storedal Kultursenter inviterer til vårdugnad

Storedal Kultursenter, foto Hege-Beate Lindemark

Storedal Kultursenter inviterer til vårdugnad i parkanlegget fredag 25. april mellom kl. 14-18. Vi søker etter engasjerte og arbeidslystne dugnadssjeler som kan hjelpe til med å sette parkanlegget i stand til sommersesongen. Det blir varierte arbeidsoppgaver med alt fra luking til maling til graving! Det blir servert mat og drikke.

Påmelding sendes til storedal@arkiv.ostfoldmuseene.no, eller på telefon: 47 97 77 42 / 95 91 73 82

Velkommen!

Storedal Kultursenter ønsker å knytte til seg nye frivillige til vår dugnads- og venneforening. Som medlem av venneforeningen får man årskort til senteret samt nyhetsbrev og invitasjon til spesielle temamøter, mot at man stiller opp på minst to dugnader i året. Vi kan love varierte arbeidsoppgaver og flotte mennesker i naturskjønne, kulturhistoriske omgivelser. Ta kontakt om dette er noe for akkurat deg!