skip to Main Content

Årets julegavetips

Julereklame, Glassmagasinet, foto: Mona Beate Vattekar

Julereklame, Glassmagasinet, foto: Mona Beate Vattekar

Julen nærmer seg med stormskritt. Vi gir deg noen originale julegaveideer på tampen. Hva med den rykende ferske årboken fra Fredrikstad Museum? Eller kanskje du vil la fuglene bo med stil i et funkisfuglehus i vinter? Artiklene er til salgs i våre museumsbutikker på avdelingene. Se også flere produkter i vår museumsbutikk.

skriftseriehefter-til-salgsØstfoldmuseenes skriftseriehefter

Skriftserien har nå kommet opp i ti i antallet. Mot slutten av dette året utga vi både O. Sørensen KGL. HOF-VOGNFABRIKANT og Kvinder, politik og stemmerett. Heftene koster kr. 50,- per. stk med unntak av nr. 9 som koster kr. 100,-. Heftene er til salgs i alle våre museumsbutikker.

Se og les om alle heftene her

 

mindrealv-15-fremhevetFredrikstad Museums årbok XV MindreAlv

Fredrikstad Museum lansert sin 15. årbok tidligere i måneden. Boken har mottatt strålende kritikker. En lokalhistorisk godbit som dekker et bredt spekter av temaer. Boken er til salgs i museumsbutikken på Fredrikstad Museum for kr. 295,-.

Les mer om årboken her

 

 

minner-fra-moss-filmMossefilm: Minner fra Moss 1970 – 1990-årene

Film nr. 9 i serien Gamle Mossefilmer ble lansert 1. desember i år. Filmen er til salgs i museumsbutikken i Moss for kr. 200,-.

Les om filmen her

 

 

Fuglehus i funkisstil

I forbindelse med utstillingen «funkis i moss» tok vi inn et parti fuglehus i funkisstil i museumsbutikken i Moss. Funkisfuglehuset er en såkalt «multiholk» fra Wildlife Garden. Disse stilige husene er til salgs for kr. 420,- i butikken. Men vær rask, det er kun to eksemplarer igjen!

Les mer om fuglehuset her

 

 

Se flere produkter i vår museumsbutikk. God jul!

 

 

Espen Nordenhaug

Ansatt som nettutvikler i Østfoldmuseene

Back To Top