Heidi Gjermundsen Broch med konsert på Fredrikshalds teater

Heidi Gjermundsen Broch. (Foto: Seminarpartner)

Fredag 12. april kl. 19.00 tar Heidi Gjermundsen Broch og Terje Norum oss med inn i Inger Hagerups og Alf Prøysens univers, og presenterer spennet i landskapet mellom disse to store forfatterne våre. Med seg har de musikerne Oddbjørn Aase og Jon Rørmark.

I 2005 startet Heidi G. Broch og Terje Norum et samarbeid som noen få år senere resulterte i to albumutgivelser. I 2010 ga de sammen ut «Tidevann», et album med tekster av Inger Hagerup og musikk av Terje Norum. I 2011 kom Alf Prøysen–albumet «Blåøyd jævel». Konserten 12. april i Fredrikshalds Teater er bl.a. basert på musikk fra disse to kritikerroste albumene.

Heidi Gjermundsen Broch fra Råde i Østfold er utdannet ved Lipa og Teaterhøgskolen. Hun hadde sin debut i 2000 på Det Norske Teater, og har siden det hatt en rekke hovedroller og større roller i kjente musikaler og teaterstykker. Hun har helt fra starten høstet lovord og gode kritikker for sine tolkninger, og har mottatt både Heddaprisen og Teaterkritikerprisen.

Billetter kjøpes hos Bokhandler Andersen, tlf. 69 17 84 00.

Pris: 300,- kr