Økt besøk ved Moss by- og industrimuseum

Moss by- og industrimuseum kan glede seg over økt besøk disse første dagene av sommersesongen! Vi registrerte en fin økning i mai, og ser nå en økning på 5% i besøkstallene for juni!

Ny Helly Hansen utstilling, og muligheter for å besøke tre arenaer på en billett virker å være attraktivt. Videre ser vi en stor interesse for Østfoldmuseenes Museumskort som selges for kr 100,- og gi inngang til alle våre arenaer i et år fra kjøpedato.

Moss by- og industrimuseum er ekstra stolte over vår satsning på nye arenaer i sommer, og vi skryter gjerne ved å vise til NRK-innslag fra Verket 20 og Konvensjonsgården!

Ta med dere barna, og få med dere den spennende rebusen som går mellom museet i fossen, Konvensjonsgården og Verket 20!

Kjøp Østfoldmuseenes museumskort og ha glede av alle våre 8 museer et helt år fremover!

Nytt museumskort i salg nå!

Hege Hauge Tofte

Avdelingsdirektør Borgarsyssel Museum