Utstilling i Galleri Rød Herregård med Kjell Nupen

Utstillingsplakat - Møt Kjell Nupen

Utstillingen med Kjell Nupen er åpen lørdager og søndager kl. 12.00 – 16.00 i tidsrommet  01. – 16. 10. 2011

Det er en stor ære og glede å få stille ut arbeider av Kjell Nupen i Galleri Rød Herregård. Nupen er fargerik – såvel på det personlige som på det kunstneriske plan. Han har i mange år vært en markant skikkelse i norsk samtidskunst.

Nupen arbeider med maleri, grafikk,skulptur og store krukker i glassert keramikk. En spesiell,intens blåfarge er blitt kjennetegnet hans, Gjennom hele sin karriere har han vært en flittig utstiller og er innkjøpt av en rekke samlere og offentlige institusjoner.

Kell Nupen er utdannet ved Statens Kunstakademi, Oslo og  Staatliche Kunstakademie, Düsseldorf. Studert under Reidar Aulie, Knut Rose, Ludvig Eikaas, Gerhard Richter, K.O. Gütz og Rolf Sackheim.

Innkjøpt av bl.a.: Nasjonalgalleriet, Riksgalleriet, Samtidsmuseet, Norsk Kulturråd, Oslo kommunes kunstsamlinger, Nordisk Kulturfond, Nasjonalbiblioteket i Paris,m.m.

Utstillingen åpnes av fylkeskultursjef Bjørn Edvardsen lørdag 1.oktober kl.12.00.

Utstillingen er åpen lørdager og søndager kl. 12.00 – 16.00 i tidsrommet  01. – 16. 10. 2011

Velkommen til utstilling!